Talentcenter

Den 1. maj 2019 oprettede Bueskydning Danmark i samarbejde med Broby Bueskytteklub et talentcenter i Broby. Det er Broby Bueskytteklub, der danner rammerne for det nye Talentcenter.


Der er 40 træninger pr. år, fordelt ud på tirsdage kl. 18-21. I dette tidsrum er klubben lukket for andre skytter.

Derudover vil der være 4 lørdags træningssessioner på 8 timer.
Der er fælles opvarmning, teknisk træning, løbetræning, point træning og styrketræning til sidst.

På Broby talentcenter tilbydes fokuseret træning, hvor du kommer til at udvikle dig skydeteknisk, mentalt, fysisk og personligt. Det vægtes højt at alle føler, at de får noget at arbejde med, og at man altid kan få hjælp, lige meget hvad problemstillingen er. Bueskydning Danmark har stor erfaring inden for udvikling af stævnekompetancer, samt hvordan man får styr på sin grundteknik. Som bueskytte, er det vigtigt at man ikke arbejder imod sin bue, og der er derfor også undervisning fokuseret på opsætning af buer. Broby talentcenter har national og international skytte Patrick Schou Laursen som træner. Han har compound som sin store spidskompetence, men har derudover også en stor indsigt og stor kompetence indenfor recurve. Patrick er kendt for at være utrolig dygtig og for at kunne sine ting til fingerspidserne. Han er ofte at finde ved diverse stævner.

Der vil i træningsprogrammet blive taget højde for stævner og vejr. Vi har fokus på godt sammenhold og holdånd til træning og stævner. Vi udvikler skytterne og forbereder dem i forhold til de nationale og internationale stævner/rejser der kommer i løbet af året.

Det er Bueskydning Danmark som udvælger skytter til talentcenteret. Se evt. mere omkring talentcentre i Danmark her